fbpx

Top 5 adidasi barbati – cele mai bune modele pentru 2022

adidasi barbati

Bine ai venit la postarea noastra Top 5 adidasi barbati – cele mai bune modele pentru 2022

Ar putea suna dramatic să spunem că cei mai buni pantofi sport din 2021 ne-au contestat prejudecățile în materie de încălțăminte, dar este adevărat.

De luni de zile, proiectăm apariția iminentă a unei societăți post-adidași.

Așa că, dacă îți tremură fundul tare chiar acum, relaxează-te.

Respiră adânc. Aceasta nu este o retragere.

Mocasinii, derby-urile, cizmele – chiar și, da, pantofii rochii ocazional – ajută la formarea bazei unei diete bine rotunjite pentru încălțăminte.

Dar adidașii rămân și o sursă de încredere de nutrienți vitali, iar dacă îi ignori în întregime, dulapul tău va începe să te simți stânjenit.

Așadar, cu o mare plăcere ne băgăm pentru a ne mânca cuvintele.

Omul nu poate trăi numai cu cusăturile lui Blake!

În 2022, gândește-te la pantofii tăi ca la păsările de curte și la ouăle colecției tale de încălțăminte

Nu trebuie să te răsfăț cu ele la fel de cumpătat ca carnea roșie sau lactatele, dar ar trebui totuși echilibrate cu o mulțime de cereale integrale consistente – sau , uh, piele integrală.

Din fericire, nu există lipsă de băngeri din care să alegeți.

Multe dintre elementele care au definit odată rutina vieții normale s-au oprit recent, dar ciclul de lansare a adidașilor nu este unul dintre ele.

Din ianuarie anul trecut, a existat un flux constant de vânzări viguroase care lovesc rafturile proverbiale în fiecare săptămână și mai mult de câteva dintre ele merită să fie revăzute.

De la colaborări de succes oferite de cele mai mari nume din domeniu, până la clasici în devenire, prin parveniți mai mici de încălțăminte, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a începe să vă construiți colecția sau pentru a completa golurile cu orice ați ratat la prima. timp în jur.

Adidasi Jordan x A Ma Maniére Retro 1

adidasi barbati
adidasi barbati

 

sursa : https://www.gq.com/gallery/the-best-sneakers-of-2021

Al doilea produs de James Whitner inclus aici a fost un pantof (îmi pare rău) pentru a face această listă în momentul în care a apărut cuvântul despre lansarea sa.

Colaborarea la un Jordan 1 ar fi o piatră de hotar pentru orice brand, dar pentru Whitner – impresarul de retail din spatele A Ma Maniére, A.P.B. și un număr tot mai mare de buticuri Social Status – a fost ca de obicei.

Nemulțumit să renunțe la unul dintre cele mai tari AJ3 din amintirea recentă, fondatorul Whitaker Group și-a îndreptat atenția către bijuteria coroanei imperiului Iordan, echipand modelul 1 cu fețe din piele crăpată, căptușeli matlasate și stropi de visiniu bogat.

A fost deja un an remarcabil pentru grupul de retail înfloritor, a cărui influență crește ritmic cu fiecare scădere a forumului, dar acest adidași a câștigat-o.

adidasi barbati
adidasi barbati

 

sursa : https://www.gq.com/gallery/the-best-sneakers-of-2021
Adidasi Salomon ACS Pro Advanced

Odată cu debutul lui XT-6 – un pantof pregătit pentru trasee, cu o bază elegantă și o siluetă robustă – Salomon a lovit aurii pantofilor de sport.

Acum următorul hit este aici.

La începutul acestei luni, marca franceză a relansat ACS Pro Advance, un stil introdus pentru prima dată în primele versiuni care este gata să domine cronologia până când bucătarii Salomon vor avea un alt succes.

Are o mulțime de specificații pentru exterior la care te-ai aștepta de la o marcă cu pedigree-ul lui Salomon, dar chiar și fără detalii tehnice, este uimitor.

(Culoarea argintiu înghețat ajută.)

Forma sa uriașă, unghiulară, amintește de Vomero 5 de la Nike, care a dormit criminal, dar chiar mai boxer, în timp ce ochiurile metalice elegante și șireturile de viteză încrucișate nu vă lasă să uitați de performanța sa de bună credință.

 adidasi barbati

adidasi barbati

sursa : https://www.gq.com/gallery/the-best-sneakers-of-2021
Adidasi New Balance x JJJound 990v4

Când vine vorba de colaborări, Justin Saunders, forța din Montreal din spatele JJJound, nu este preocupat de revizuiri dramatice.

Cele mai reușite echipe ale lui implică modificarea foarte puțin a siluetelor îndrăgite – o notă de piele intoarsa aici, o notă de plasă acolo – și apoi lăsarea lui imprimatur să facă restul.

Anii 990 pe care i-a lansat cu New Balance la începutul acestui an sunt Saunders la cel mai mic aspect: eleganti și subestimați, sunt exact genul de pantofi sport pe care te-ai aștepta să-i vezi la tipurile de directori de creație care se adună la marfa lui.

Top 5 adidasi barbati
Top 5 adidasi barbati

sursa : Top 5 adidasi barbati

https://www.gq.com/gallery/the-best-sneakers-of-2021

Adidasi Nike x Comme des Garçons Foamposite One
Ori de câte ori Nike lansează o ediție limitată de Foams, lucrurile vor deveni puțin nebunești.

Silueta polarizantă inspiră la fel de multă fervoare în rândul susținătorilor săi, precum ridiculizează printre detractorii săi.

Dar colaborarea Foamposites Comme des Garçons, debutată pentru prima dată în timpul spectacolului său de toamnă, este un zgomot clar, schimbând partea superioară în formă de crestată a siluetei, recunoscută instantaneu, în favoarea curbelor inspirate de geometria grădinilor zen japoneze.

Așadar, lăsați-l să servească drept PSA pentru toți pasionații de spumă nou convertiți: acum este timpul să revendicați un fan pe viață.

Top 5 adidasi barbati
Top 5 adidasi barbati

 

Sursa : https://www.gq.com/gallery/the-best-sneakers-of-2021

Sabot Crocs x Salehe Bembury “Pollex”.
Salehe Bembury este cel mai tare act solo din lumea adidașilor chiar acum.

După ce a părăsit concertul de top în materie de încălțăminte la Versace pentru a se declanșa singur, designerul și-a creat o cale printr-o mulțime de colaborări, niciuna mai simpatică decât echipă de anul acesta cu Crocs.

Pentru prima sa incursiune în tărâmul saboților ca pantofii de sport, Bembury a păcălit silueta perforată a mărcii, cu creste concave distinctive și bretele detașabile pentru călcâi.

Rezultatul a fost un pantof care nu seamănă cu niciunul de pe piață (și acum se vinde pentru mai mult decât aproape oricare altul), o piatră demnă a unui an masiv pentru ambele părți.

Vezi Aici mai multe produse, click aici.

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

10%

Reducere special pentru tine! 🎁

Introdu e-mailul tau si primesc 10% reducere la toate produsele noastre.

Nu trimitem spam! Citiți Aici politica noastră de confidențialitate Click aici pentru mai multe informații.

error

Share si primiti 10 % reducere

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop